Välillä vaan ahdistaa ja tuntuu ettei jaksa, sitten taas muistaa miten ihanaa on kun on kaksi maailman rakkainta ja kauneinta lasta ja mies joka oikeasti rakastaa! Ja jota oikeasti rakastaa! <3

Nyt on ihana huoleton yhteinen lomamme alkanut, tämä mamma on jo viettänyt aikaa ihan itsekseenkin mm. kampaajalla ja shoppailemalla, mikäs sen huolettomampaa! Vielä olisi yhteisiä suunnitelmia sekä ihanaa huoletonta yhteistä aikaa vaan lorvailemalla! :))) Lomalla tuppaa myös riitojen määrä kasvamaan... Oma tyyli arkisin ja omat tottumiset päivän kulussa, yht äkkiä toinen tekeekin toisin tai ei tiedäkkään mitä "oikeasti" klo 11 tehdään! On siis ihan hyvä olla hetki irti... Viettää vaikka päivää naisten kanssa ikeassa! ;)

Sää tekee tepposia, rakastan kesää ja lämpöä, mutta nyt alkaa kroppa sanomaan sopimusta irti. Termostaatti ei jaksa enää ja olo alkaa käymään tukalaksi... Samalla mietityttää ilmasto ja sen hurjat muutokset. Tälläinen kesä suomessa, ilma on kun tropikaariossa, jossain satoin tänään pullon korkin kokoisia jää rakeita... Mitä vielä?? Mitä kaikkea meidän lapsemme näkevät? Entä lapsenlapsemme???

Joskus tulee sellaisia hetkiä että alkaa pohtimaan, liian kauas... Onko kaikki tyhjää, alkaa alusta vai uudesta alusta? Kukkasena, maailman toisella puolella miehenä???  Sitten ahdistaa, ja pitää pyyhkiä pää tyhjäksi! Tavallaan tyhmää edes miettiä tälläisiä asioita, pitäisi elää hetkessä ja nauttia siitä mitä on, muuten karkaa!

Nyt kuitenkin lomailemme ja palaan taas kun aikaa on ja ideoita mistä kirjoittaa...